domingo, 29 de diciembre de 2013

Mendeley

Mendeley és una eina gratuïta que hem après a emprar en els seminaris de TIC i que ens ha resultat molt útil a l'hora d'elaborar el nostre projecte de l'assignatura, ja que teníem tota la informació que cada component del grup considerava adient al nostre abast en un espai concret. 

Hem de dir que en un principi no ens va agradar gens el fet d'haver d'emprar l'eina però finalment vam aprendre a utilitzar-la i a treballar amb ella, comprovant que és una eina amb moltes possibilitats.


Així doncs, una vegada que ja hem emprat aquesta eina d'una manera activa (cada component del grup hem hagut de compartir un total de quatre documents interessants per a tothom) hem descobert que no només pot ser profitosa en un àmbit universitari, sinó que també podríem emprar el Mendeley en un centre de primària.


Un inconvenient que podríem trobar és que aquest programa està en anglès. Però en ser molt intuïtiva, podem resoldre els petits conflictes que anem trobant amb certa facilitat.


L'activitat d'aquesta eina l'hem enfocat més cap als docents, ja que pels nens trobem que és una eina prou difícil.

TÍTOL: Compartim documents!

OBJECTIUS: Que els docents d'un mateix centre o de diversos comparteixin documents i informació per així poder dur a terme classes més profitoses.

DESTINATARIS: Tots els docents que vulguin participar.

MATERIAL NECESSARI: Ordinadors, una conta a Mendeley i un grup gran on poder compartir els documents amb els demés.


DESENVOLUPAMENT: Els docents hauran de compartir tots aquells documents rellevants per tal d'ajudar als seus companys. Així aconseguiran búsquedes molt més ràpides i podran dedicar més temps a tot allò que han d'explicar.




No hay comentarios:

Publicar un comentario