martes, 19 de noviembre de 2013

Power Point

La sessió pràctica d'avui l'hem dedicada a l'eina de Power Point, una ferramenta que ja coneixíem i en la qual hem aprofundit.
Aquest programa ens permet la realització de presentacions de diapositives molt visuals, mitjançant la inserció d'imatges, vídeos, àudios (sempre lliures, of course)...
Però a banda de totes aquestes possibilitats que ens ofereix, també ens permet aportar dinamisme a tota la presentació amb les transicions de diapositives, els hipervincles o les animacions, entre d'altres.

Així doncs, després de comprovar totes les possibilitats d'aquesta eina, hem arribat a la conclusió que pot servir per qualsevol activitat en qualsevol àmbit. I, centrant-nos en el que serà el nostre àmbit de treball: l'escola, hem pensat que podríem fer-lo servir amb els nostres alumnes, entre professors o amb els pares.
Per tant, ara passarem a explicar quin ús podríem donar amb cada membre:
  • Amb els alumnes l'utilitzaríem durant les classes per explicar els continguts, i també els podríem penjar al blog de l'aula, del que ja vam parlar fa unes setmanes, de tal manera que a casa seva els poguessin revisar.
  • Entre professors ens decantaríem per l'ús d'aquesta eina en les reunions de claustre.
  • Amb els pares ens seria útil en les reunions per tal que no tinguessin problemes per entendre el que se'ls vol transmetre, ja que moltes vegades tornen a casa sense saber què els han dit exactament.

Exemple d'activitat pels alumnes de primària:

TÍTOL: Els animals del desert

OBJECTIUS: Que els nens aprenguin quins són els animals que trobem al desert i també aprenguin a realitzar un power point senzill.

DESTINATARIS: Nens de primer - segon cicle.

MATERIAL NECESSARI: Ordinador.


DESENVOLUPAMENT: Els nens hauran de crear un power point amb diferents imatges i alguna dada sobre els animals que trobem al desert. A continuació l'hauran d'explicar davant de la resta de companys.




Us saluden els Mestres On-line 

No hay comentarios:

Publicar un comentario