martes, 22 de octubre de 2013

Blogger a l'escola!

Aquesta eina ens pot resultar molt útil, tant per destinar-ho als pares, als alumnes o als mateixos professors. Per exemple: podríem crear un blog destinat als pares on es pengin les activitats que realitzen els seus fills a l'aula, el que es fa, etc. Emprant fotografies i vídeos. Un altre ús per als pares podria ser crear entrades per informar sobre les dates de reunions i, després, posar a l'entrada el que s'ha parlat i els acords als quals s'ha arribat. També, per exemple, podríem crear un blog destinat als nens que serveixi d'agenda i recordar el que s'ha fet a classe, etc. per si algú no ha pogut venir o vol recordar-ho. Un altre ús per als nostres alumnes podria ser penjar vídeos que serveixi per a ampliar la informació que s'ha donat a classe.


El disseny del blog podria realitzar-se mitjançant pestanyes on es trobin les diferents assignatures, per tant cada classe tingui un únic blog on els professors tinguin el seu espai.


Amb tots aquests exemples, podem concloure que amb l'eina "blogger" podem integrar les TIC ja no a l'aula, sinó per utilitzar-les també a casa. Aquesta, complementa el treball realitzat a classe i serveix de gran ajuda per a tots, unint-nos encara més.

ORGANITZACIÓ DE L'ACTIVITAT

Títol: Utilitzem blogger!

Objectius: Que tan pares com els alumnes sàpiguen fer ús de l'eina blogger.

Nombre de nens que participen: Tota la classe.

Lloc: Aula ordinària, amb ordinadors portàtils.














No hay comentarios:

Publicar un comentario